Η Βαλέρια Κουρούπη συναντά τον Γιάννη Μπέζο 24 χρόνια μετά

Βαλέρια Κουρούπη

"Δεν κουράζομαι ποτέ να μιλώ για τον Γιάννη" τονίζει η Βαλέρια Κουρούπη!

Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε» θα πρωταγωνιστήσει η Βαλέρια Κουρούπη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η γοητευτική ηθοποιός θα συναντήσει εκ νέου τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο είχαν δέσει εξαίσια στο σίριαλ «Εκείνες και γω» και μίλησε για αυτό στο περιοδικό Tv O’ Clock και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Φέτος, επιστρέφετε στην τηλεόραση μέσα από τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε». Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή της σειράς να μου προτείνουν έναν ρόλο σε μια καινούργια κωμωδία του ΑΝΤ1. Μόλις μου διευκρίνισαν ποια, ενθουσιάστηκα μιας και με τον Γιάννη Μπέζο δουλεύω πάντα καταπληκτικά, του έχω απέραντη εμπιστοσύνη κι έχω να βρεθώ μαζί του τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια.

Έπειτα από πολλά χρόνια, λοιπόν, συνεργάζεστε ξανά με τον Γιάννη Μπέζο. Μιλήστε μου γι’ αυτό…

Δεν κουράζομαι ποτέ να μιλώ για τον Γιάννη, μιας και εκείνος είναι ανεξάντλητος καλλιτεχνικά. Ξεκίνησα τη δουλειά στην τηλεόραση μαζί του, ανδρώθηκα στο πλευρό του, έμαθα να αγαπώ και να σέβομαι αυτή τη δουλειά αλλά και να την απολαμβάνω. Επίσης, κάναμε μαζί μια τεράστια επιτυχία, το «Εκείνες κι εγω», που ακόμη βλέπεται ευχάριστα από νέους ανθρώπους σε επαναλήψεις και στο Youtube. Άρα καταλαβαίνετε πως η λαχτάρα μου να ζήσω νέα πράγματα στο πλευρό του είναι τεράστια! Κάθε πρωί που πηγαίνω στο γύρισμα, αισθάνομαι κυριολεκτικά ευλογημένη!