«Η Τζέσυ Παπουτσή είναι ο άνθρωπος, που τώρα πια πρέπει να ειπωθεί…»

Τζέσυ Παπουτσή

"Νομίζω ότι μόνο και μόνο αυτή η πράξη της την κατατάσσει στην καλύτερη θέση που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός".

Ο θάνατος της Τζέσυς Παπουτσή σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Η ηθοποιός με το τρανταχτό γέλιο και τη μεγάλη καρδιά, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και είχε ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους που είχε παίξει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. Πληθωρική προσωπικότητα, μοναδικό ταλέντο… Η Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» και άφησε πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό. Οι συνάδελφοί της έχουν μόνο καλά να πουν, μόνο καλά να θυμούνται. «Δεν υπάρχουν λόγια, ότι και να πούμε γι’ αυτή τη γυναίκα θα είναι πολύ λίγο», αναφέρει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Τον περασμένο Απρίλιο η Τζέσυ Παπουτσή μπήκε στο νοσοκομείο ώστε με νευροχειρουργικές επεμβάσεις να αντιμετωπιστούν τα πολλαπλά μηνιγγιώματα που είχε παρουσιάσει. «Ήταν πολύ στεναχωρημένη που έπρεπε να αφήσει την παράσταση. Μου είπε: εγώ δεν έχω φύγει ποτέ από καμία δουλειά», λέει χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου. Για 62 μέρες ήταν στην εντατική, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, η υγεία της ήταν πολύ επιβαρυμένη και ο οργανισμός της δεν άντεξε. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

[dfp_ads id=236982]

«Πολύ λίγοι άνθρωποι ήξεραν για τα τελευταία. Απλώς, ξέραμε όλοι ότι είχε αποτραβηχτεί από την Αθήνα και ότι περνάει μια μεγάλη περιπέτεια υγείας, αλλά δεν φανταστήκαμε ότι θα ήταν τόσο σύντομο το τέλος. Ήταν αξιαγάπητη. Βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο χωρίς κανείς να το ξέρει», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξομολογείται για την Τζέσυ Παπουτσή: «Είναι ο άνθρωπος που τώρα πια πρέπει να ειπωθεί, ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαλε τα έδωσε σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Νομίζω ότι μόνο και μόνο αυτή η πράξη της την κατατάσσει στην καλύτερη θέση που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός, ένας άνθρωπος που δίνει το παράδειγμα στην καρδιά του κοινού».

Την Τρίτη, στις 15:15, η οικογένειά της, φίλοι και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της θα την αποχαιρετήσουν στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…