Η Τζένη Θεωνά λέει όλη την αλήθεια για τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Ρήγο

Τζένη Θεωνά

"Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying" δηλώνει, σήμερα, η Τζένη Θεωνά.

Στην τοποθέτηση που έκανε προσφάτως επανήλθε σήμερα, Τετάρτη η Τζένη Θεωνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η γοητευτική ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» όπου, μέσα σε όλα, μίλησε για… bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ωστόσο, η Τζένη Θεωνά επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει ότι τα όσα είπε ήταν με δόση χιούμορ και τίποτα παραπάνω.

«Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής» σημειώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική».

«Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στην σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός
ένας από τους λόγους που τον αγαπώ» πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.

 

View this post on Instagram

 

Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική. Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στην σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ. • Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on

«Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ».