Η Τόνια Σωτηροπούλου έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Τόνια Σωτηροπούλου

Η αγαπημένη της γυμναστική για τέλειο σώμα και τα μυστικά της προπόνησής της! Δείτε φωτογραφίες

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, που της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της. Παρά την δύσκολη καθημερινότητά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν παραμελεί το σώμα και τη γυμναστική της. Τα τελευταία χρόνια, η αλλαγή στο κορμί της είναι εμφανής, αφού πλέον διαθέτει εντυπωσιακές και αξιοζήλευτες αναλογίες. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι αποτέλεσμα τύχης ή καλού μεταβολισμού, αλλά ένας συνδυασμός γυμναστικής και ισορροπημένης διατροφής.

Ποιο είναι, όμως, το βασικό μυστικό που κρύβεται πίσω από το καλογυμνασμένη σιλουέτα της;

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει το pilates, καθώς την βοηθάει να δυναμώσει και να διατηρείται σε φόρμα. Έτσι, όταν έχει ελεύθερο χρόνο επισκέπτεται το «Find Balance», το personal γυμναστήριο της Δώρας Γκουγκούση στον Άγιο Δημήτριο. Η σύντροφος του διεθνούς ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη ειδικεύεται στο Pilates και το Cross Training και γι’ αυτό δεν είναι λίγοι οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities που την εμπιστεύονται για την εκγύμνασή τους.

Τι περιλαμβάνει το εξατομικευμένο ασκησιολόγιό της;

Στόχος είναι η σωστή στάση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, η βελτίωσης της ευλυγισίας και της ισορροπίας, αλλά και η αύξηση της κοιλιακής δύναμης. Έμφαση, ωστόσο, δίνεται στις πολλές εναλλαγές ασκήσεων και όχι στις επαναλήψεις, καθώς έτσι το σώμα δυναμώνεται ομοιόμορφα. Στο Pilates πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ενδυνάμωση του «κέντρου» του σώματος, σε μύες που βρίσκονται γύρω από τους κοιλιακούς μυς και την πλάτη. Μέσα από την ενεργοποίηση του κέντρου, ο ασκούμενος αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα, δύναμη και ακρίβεια στις κινήσεις του.

Όσον αφορά και το διατροφικό της πρόγραμμα, αξίζει να σημειωθεί πώς τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι vegetarian, όχι μόνο γιατί δεν της αρέσει το κρέας, αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που πηγάζει από την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν στερείται τίποτα, αλλά πάντα προσπαθεί να βρει υγιεινές εναλλακτικές για να απολαμβάνει αγαπημένα της φαγητά.