Η «Θεοπούλα», Έφη Παπαθεοδώρου επιμένει και μας θυμίζει πως… «τελικά, δεν κόβεται το σεξ»

Έφη Παπαθεοδώρου

"Δεν ξέρω πως θα βγούμε από όλο αυτό το πράγμα" τονίζει, μέσα σε όλα, η Έφη Παπαθεοδώρου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τρέχουσα αβέβαιη κατάσταση που διακρίνει τον κλάδο των ηθοποιών ενώ θυμήθηκε και την θρυλική ατάκα από την εποχή του «Παρά Πέντε», «κόβεται το σεξ;».

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου σημείωσε με ειλικρίνεια πως «είναι μια κατάσταση τρομακτική, μια παγκόσμια τραγωδία και για τον τόπο μας, δυστυχώς. Δεν ξέρω πως θα βγούμε από όλο αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά την συμμετοχή στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ, η ηθοποιός ανέφερε πως «μας κάνουν τεστ. Εγώ δεν καπνίζω, προσέχω πάρα πολύ τη δίαιτα μου, φοράω μάσκες, γάντια. Πέρα από το γύρισμα, δεν έρχομαι σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. […] Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ δυσκολίες στη ζωής τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εργαζόμενο και τον φτωχό. Έχω απελπιστεί κάπου για αυτή την χώρα. Απ’ το κακό στο χειρότερο πάμε».

Η συζήτηση με τη δημοσιογράφο έφτασε μέχρι το «Παρά πέντε» με την Έφη Παπαθεοδώρου να δηλώνει: «Με τον αγαπημένο μου τον Γιωργάκη είχαμε κάνει και κάποιες διαφημίσεις μαζί. Μαθαίνω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Τώρα, οι επαφές λόγω κορονοϊού έχουν κοπεί, αλλά με τον Γιώργο είμαστε πάντα σε επικοινωνία και με τα mails και με τα τηλέφωνα».

Η κουβέντα, τέλος, κατέληξε στην ατάκα «Κόβεται το σεξ;», που έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. «Τελικά κόβεται;» την ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη. «Δεν νομίζω. Και σαν διάθεση πάντα θα υπάρχει στον άνθρωπο. Είναι και μια χαρά, η τελευταία που του έχει απομείνει (γέλια). Τι άλλο μας έχει απομείνει; Δεν βλέπω και τίποτα άλλο».