Η Τάμτα κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων της

Τάμτα

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η Τάμτα κάνει επιτέλους αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε. Δημιουργεί τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με το αγαπημένο της ελληνικό brand attrattivo και μας ανακοινώνει την κυκλοφορία της συλλογής που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου!

Της αρέσει να δοκιμάζει, να πειραματίζεται. Leader, όχι follower, ψάχνει και αναζητά αυτό που θα αποτυπώσει την ιδιαιτερότητά της, που θα υπογραμμίζει τη διαφορετικότητά της, την έντονη προσωπικότητά της. Η Τάμτα φλερτάρει πάντα με το καινούριο και δημιουργεί τάσεις. Γιατί έχει στιλ. Προσωπικό. Χαρακτηριστικό. Δικό της, που την ξεχωρίζει, που τη διαχωρίζει. Για εκείνη η μόδα είναι ένα παιχνίδι, ένας τρόπος έκφρασης, είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να οπτικοποιήσει το δικό της προσωπικό μήνυμα. Είναι το απόλυτο fashion icon και δημιουργεί -επιτέλους- τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με το αγαπημένο Ελληνικό brand attrattivo, που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μόδας και το γιορτάζει όλη την χρονιά.

Attrattivo X Tamta created to “make a change”. Το όνομα της συλλογής είναι και το αγαπημένο motto της Τάμτα, μια στάση ζωής που ακολουθεί, μια φράση που τη βοηθάει να προχωράει μπροστά. “Κάνε μια αλλαγή”. Η στασιμότητα δεν τη γοήτευσε ποτέ. Οι προκλήσεις τη γοητεύουν πάντα…