Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα Κουργιουξίδου για την εγκυμοσύνη της: «Είναι ένα θαύμα της Παναγίας»

Κατερίνα Κουργιουξίδου

"Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς" δήλωσε Κατερίνα Κουργιουξίδου

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Κουργιουξίδου, η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, η οποία θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί που είναι καρπός του έρωτά της με τον γνωστό τραγουδιστή. Η ίδια μίλησε στο On Time και την Σάσα Σταμάτη για το ευτυχές γεγονός και περιέγραψε το πως κυλά η εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου ανέφερε: «Είμαι 7 μηνών, περιμένουμε κοριτσάκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνουμε, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα. Είναι παιδί της καραντίνας. Θέλω ν σου πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα της Παναγίας. Όταν την είδαμε στον υπέρηχο, ο Σταμάτης ήταν ευτυχισμένος και μάλιστα του μοιάζει.»

«Την ημέρα που πήγε να πάρει σπανακόπιτα στο φούρνο, γύρισε μετά στο σπίτι. Του είχα αφήσει το τεστ στο τραπέζι της κουζίνας. Και μόλις μπήκε του είπα “καλά πώς βρέθηκε εδώ”. Και μου λέει ”είσαι έγκυος;”και αρχίσαμε να γελάμε αγκαλιασμένοι από ευτυχία!»

Η ίδια πρόσθεσε σχετικά με το πότε περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους: «Η εγκυμοσύνη κυλά πολύ όμορφα, έχω πάρει μέχρι στιγμής 12 κιλά, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η μικρή. Πρώτα ο Θεός γεννάμε αρχές Νοέμβρη.»