Η συγκίνηση της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού

Κικίλιας Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να μην έχει ζητήσει τη γνώμη τους και δεν θα προχωρούσε αν δεν είχε την έγκρισή τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στις αρχές της εβδομάδας. Ενώ όλοι θεωρούσαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά, εκείνοι επισημοποιούσαν τη σχέση τους με την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα Καθημερινή.

Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά της και φροντίζει πάντα να τα συμβουλεύει και να τα συμβουλεύεται. Σε ένα τόσο σημαντικό βήμα της ζωή της, όπως γράφει η Ματίνα Σπυροπούλου στο Secret των Παραπολιτικών, δεν θα μπορούσε να μην έχει ζητήσει τη γνώμη τους και δεν θα προχωρούσε αν δεν είχε την έγκρισή τους.

Εξάλλου, λίγες ώρες μετά την είδηση για τον γάμο, τόσο η Αμαλία όσο και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, έκαναν κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram. Η Αλεξάνδρα ανέβασε κοινή φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Θα είναι μαγικό να δω την όμορφη μαμά μου νύφη!». Από τη μεριά της, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία απ’ την εποχή που ήταν μωρό, όπου βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της και σημείωσε: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

Αμαλία Κωστοπούλου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…