Η Σόφη Πασχάλη προκαλεί ζάλη με την εναλλακτική στάση και το μπικίνι της

Σόφη Πασχάλη

"Πυρκαγιά" στα social media η Σόφη Πασχάλη!

Σε μια δημοσίευση που αναστάτωσε τα social media προχώρησε η Σόφη Πασχάλη, το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία και εκτόξευσε το θερμόμετρο του διαδικτύου στα ύψη. Η καλλονή γυμνάστρια αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συμβουλές για μια υγιή καθημερινότητα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σόφη Πασχάλη επέλεξε να δημοσιεύσει μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία, όμως, συνόδευσε με μια δροσερή φωτογραφία στην οποία και ποζάρει με εντυπωσιακό μπικίνι στην παραλία. «Υπάρχει εναλλακτική λύση μόνο όταν αποδεχτούμε ότι αυτό που έφτιαξε ο νους μπορεί και να το χαλάσει. Το πώς αντιμετωπίζουμε το καθετί είναι κατασκεύασμα του νου από παρελθοντικά γεγονότα. Μια ψευδαίσθηση που δημιουργούμε για πραγματικότητα. Ο νους διαθέτει μια υπέροχη ικανότητα. Μαθαίνει. Αποκτά νόημα ότι εμείς του δίνουμε νόημα».

«Όταν είμαστε μικρά παιδιά και δεν ξέρουμε γράμματα, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε λέξεις. Αυτό που βλέπουμε είναι μαύρες μουτζούρες σε ένα χαρτί. Όταν μάθουμε γράμματα δίνουμε νόημα στις λέξεις. Έτσι συμβαίνει κ με τις εμπειρίες. Δίνουμε το νόημα της δικής μας επεξεργασίας. Αν επιλέξουμε γραμμική σκέψη μας περιορίζουμε. Μας τοποθετούμε σε κουτάκια, δημιουργώντας δυσκολία να βγούμε από τις πεποιθήσεις που μας βλάπτουν. Αν από την άλλη επιλέξουμε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης, βλέπουμε σφαιρικά. Συνδεόμαστε, αλληλεπιδρούμε. Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να περιορίσουμε τον νου μας. Είμαστε φτιαγμένοι για να σκεφτούμε κ να δημιουργήσουμε αυτό που δεν φαίνεται υπαρκτό. Το περισσότερο. Να κάνουμε την υπέρβαση. Αν συνδεθείς με σένα, θα διαπιστώσεις την εκρηκτική σύνδεση σώμα-νου, κ τότε θα διαπιστώσεις την ολότητα! Δεν διαχωρίζεται η καρδιά από τον νου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali)

«Όταν η καρδιά είναι καλά, είναι κ ο νους. Όταν ο νους είναι καλά είναι κ η καρδιά! Αναφερόμενη στη λογική κ το συναίσθημα! Χρειάζονται κ τα δυο να βρίσκονται σε υγεία, σε αρμονία, σε ευτυχία! Είμαστε ολότητα! Δεν είμαστε κομμάτια προς ένωση! Είμαστε ένα» κατέληξε η Σόφη Πασχάλη στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.