Η Σία Κοσιώνη κάνει τον απολογισμό της – «Δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι έλεγα τις φετινές ειδήσεις»

Σία Κοσιώνη

Τον δικό της απολογισμό για το 2020 κάνει η Σία Κοσιώνη.

Λίγες ώρες πριν το 2020 δώσει τη θέση του στο 2021, η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό. Έναν απολογισμό καρδιάς που επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή δημοσίευση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την φετινή χρονιά

«Τελευταίο δελτίο της χρονιάς. Τις περισσότερες ειδήσεις που είπα φέτος θα ευχόμουν να μην τις είχα πει ποτέ. Τη στιγμή, δε, που τις έλεγα, συχνά δυσκολευόμουν και να το πιστέψω ότι τις έλεγα» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του σταθμού του Φαλήρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

«Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ξανανιώσουμε έτσι ποτέ ούτε εγώ ούτε κι εσείς που τις παρακολουθούσατε, εύχομαι από καρδιάς το 2021 να απορροφήσει όλο το σκοτάδι της χρονιάς που φεύγει και να μας ξεβράσει στην επόμενη υγιείς, δυνατούς, χαρούμενους και -επιτέλους- αγκαλιασμένους» πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.