«Η Ρούλα Κορομηλά με βοήθησε πολύ, με τη συνδρομή της απέφυγα τις κακοτοπιές»

Ρούλα Κορομηλά

«Φυσικά και μιλάμε με τη Ρούλα Κορομηλά, την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ».

Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία τόνισε πως δεν αντιμετώπισε καμία παρενόχληση τόσα χρόνια στη δουλειά της και επίσης ότι με τη βοήθεια της Ρούλας Κορομηλά απέφυγε τις κακοτοπιές.

Τους τελευταίους μήνες μια σειρά γυναικών κατήγγειλαν συμπεριφορές εργασιακού εκφοβισμού και λεκτικής, σωματικής ή ψυχολογικής βίας. Δέχθηκες στη διαδρομή σου σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, στάθηκα τυχερή και δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο. Ωστόσο είχα τη Ρούλα Κορομηλά δίπλα μου, η οποία με βοήθησε πολύ στην αρχή. Είχα ένα γυναικείο στήριγμα, κάτι πολύ σημαντικό γιατί πήγαινα σαν πρόβατο στη σφαγή. Με τη συνδρομή της, όμως, απέφυγα τις κακοτοπιές. Βέβαια, ήμουν στην τηλεόραση για πολύ μικρό διάστημα, ενώ έχω να κάνω εκπομπή από το 1996.

Κι όμως έκανες τόσο μεγάλη καταγραφή.

Πράγματι. Όλα αυτά τα χρόνια κάνω συντήρηση με το να εμφανίζομαι σε κάποιες εκπομπές καθαρά και μόνο για να προβάλλω τη δουλειά μου.

Ελένη Πετρουλάκη

Μιλάτε με τη Ρούλα Κορομηλά σήμερα;

Φυσικά και μιλάμε. Την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ. Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησε στις αρχές μου. Δεν έχω υπάρξει αγνώμων ποτέ στη ζωή μου.