Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Πλήρωνα ακόμα και τα ενοίκια»

Ρούλα Κορομηλά

"Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση" καταγγέλλει η Ρούλα Κορομηλά

Θέση στην υπόθεση με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες εις βάρος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» πήρε η Ρούλα Κορομηλά.

Η επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια προχώρησε σε ένα προσωπικό ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, κατακεραυνώνοντας τους ιθύνοντες και εκφράζοντας ανοιχτά την απογοήτευσή της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε την οργή της γύρω από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες, ενώ αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

Αναλυτικά, έγραψε: 

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα και ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας είχε τοποθετηθεί δημόσια μέσω Twitter για την υπόθεση, δηλώνοντας με τη σειρά του τη βαθιά του απογοήτευση.