Η Ραχήλ Μακρή απαντά στον Νίκο Κοκλώνη για το εξώδικο που έστειλε

Ραχήλ Μακρή

Τι αναφέρει στο εξώδικο η Ραχήλ Μακρή;

Η Ραχήλ Μακρή θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από πλευρά της, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Κοκλώνη και το εξώδικο που του έστειλε για το J2US. Mε επιστολή της προς τα Mέσα, η Ραχήλ Μακρή αναφέρει:

«Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο Κοκλώνη, κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, η οποία συμπυκνώνεται στις πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν για την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή. Σημειωτέον, ότι ο κ. Κοκλώνης κατέβαλλε τα οφειλόμενα για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την επίδοση του εξωδίκου ΚΑΙ όχι πριν όπως ψευδώς ισχυρίζεται. Ωστόσο, καμία εκπομπή δεν με κάλεσε να εκθέσω την άποψη μου όπως όφειλε να πράξει από την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Χθες το βράδυ, ο κ. Κοκλώνης μου ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι για να μου απαντήσει σχετικά με την συμμετοχή μου και σήμερα το πρωί εντελώς αντισυμβατικά, δημοσίευσε ο ίδιος το θέμα περί της αποστολής εξωδίκου μου, βαπτίζοντας “ατύχημα” την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ήταν η αφορμή προκειμένου να καμφθούν οι δήθεν απειλές που δεχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ζήτημα για εμένα αποτελεί ο διασυρμός που έχω υποστεί και όχι τα χρήματα. Επειδή από κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μάθετε την αλήθεια, παρακάτω ακολουθεί το εξώδικο που απέστειλα και στο οποίο αναλυτικά περιγράφονται οι αληθείς ενέργειες του κ. Κοκλώνη».