«Η προσωπική μου ζωή άρχισε να ενδιαφέρει μετά το χωρισμό μου»

χωρισμός

«Δέχτηκα πρόταση από την κριτική επιτροπή του YFSF».

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πρόταση που είχε για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, αλλά και για την προσωπική της ζωή, δίνοντας αινιγματική απάντηση, όταν τη ρώτησαν αν τώρα βρίσκεται σε σχέση.

«Με κάλεσαν όντως, κάναμε μια πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Μια φορά πήγα και μιλήσαμε για την κριτική επιτροπή. Δεν έγινε κάτι όμως ώστε να αρνηθώ ή αυτοί να αρνηθούν κάτι. Δεν έγινε τίποτα σημαντικό. Κάποια στιγμή ίσως συμβεί στο μέλλον. Θα δούμε. Όλα έχουν το timing.»

«Για τα παιχνίδια που γίνονται πιο σκληρά και πιο ριάλιτι, η Νίνα Λοτσάρη σχολιάζει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε ή να κατεβάζουμε ανθρώπους από βάθρα σαν να είμαστε θεοί.»

«Το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν το έπαιξα εγώ με τους όρους που ίσως παίζεται γενικότερα. Τύχαινε και γινόταν ορισμένες φορές και άρχισε να ενδιαφέρει και η προσωπική μου ζωή γενικά μετά το χωρισμό με τον άντρα μου. Γιατί ήταν πιο safe πριν η κατάσταση. Όταν είσαι σε ένα γάμο είναι αλλιώς. Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ να μπαίνει η κόρη μου και να μου λέει ξέρεις διάβασα αυτό. Γιατί γράφτηκε αυτό; Κι εγώ να πρέπει να κάτσω να απολογηθώ στην κόρη μου για το οτιδήποτε. Αισθάνομαι τόσο άσχημα απέναντι στα παιδιά, γιατί πλέον τα παιδιά είναι ενημερωμένα για όλα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η Νίνα Λοτσάρη. Όταν ρωτήθηκε για το αν τώρα βρίσκεται σε σχέση η τραγουδίστρια έβαλε τα γέλια απαντώντας: «Καλά φυλάγομαι τόσο καιρό, σταμάτα!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!