Η Πόπη Μαλλιωτάκη στην Ταϊλάνδη: Οι ξέφρενοι χοροί στα χλιδάτα πάρτι και οι καυτές πόζες με μπικίνι

Πόπη Μαλλιωτάκη

"Πανζουρλισμό" έχουν προκαλέσει η Πόπη Μαλλιτωάκη με τις νέες αναρτήσεις της

Στην εξωτική Ταϊλάνδη επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς η Πόπη Μαλλιωτάκη όπως φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Η τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στον διάσημο εξωτικό προορισμό της νοτιοανατολικής Ασίας με την παρέα της και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε εικόνες και βίντεο από την Ταϊλάνδη ποζάροντας και διασκεδάζοντας σε πολύ ανεβασμένη διάθεση. Οι μαγευτικές της  εικόνες από το Πουκέτ, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό νησί για την διασκέδαση της χώρας, μοιάζει να ταξίδεψαν νοερά τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις της γοητευτικής τραγουδίστριας.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν έκρυψε, δε, τον ενθουσιασμό της για τις εξωτικές διακοπές ενώ ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει με το καυτό της μπικίνι σε beach bar της περιοχής αλλά και με τις φίλες της σε ένα από τα clubs ανεβάζοντας τον υδράργυρο στα ύψη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

«Ήρθα να ψάξω εξωτικά φρούτα, δεν πιστεύω να κρυώνετε» έγραψε, με χιούμορ, η Πόπη Μαλλιωτάκη στη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση της αστειευόμενη με την πεσμένη θερμοκρασία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.