Η Ντίνα Νικολάου «πρωταγωνιστεί» στο Miraggio

Ντίνα Νικολάου

Πίσω από ένα νόστιμο φαγητό υπάρχει πάντα ένας καλός chef με την ομάδα του, αλλά και, ένα σωστό concept....

Στη νέα σεζόν, το Miraggio παρουσιάζει ένα πρότζεκτ, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Miraggio Brand Chef, με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου. Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου στιλ, γεύσης και παρουσίασης των εστιατορίων αλλά και των μπαρ του Miraggio, το πρότζεκτ θα επηρεάσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα προωθήσει τη μοναδική Ελληνική Κουζίνα και θα συμβάλει στην καλύτερη διαδραστικότητα και επικοινωνία.

Το Miraggio ξεκινά με την προσδοκία να αξιοποιήσει τα εποχικά, τοπικά προϊόντα αλλά και την υγιεινή διατροφή, δημιουργώντας πιάτα με την υπογραφή της Ντίνας Νικολάου, στοχεύοντας στην άψογη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών του. Kύρια αποστολή του Brand Chef θα είναι η δημιουργία νέου μενού, αποκλειστικού για κάθε σημείο σίτισης, εκπαίδευση του προσωπικού, εποπτεία και πιο αυστηρός έλεγχος ποιότητας σε κάθε στάδιο του πρότζεκτ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στο Myrthia Thermal Spa και στις μαγειρικές παραδόσεις της Ελλάδος.

Όταν πρόκειται για την τέχνη της μαγειρικής, πρώτιστη σημασία έχει η προσωπικότητα του σεφ. Χάρη στην ξεχωριστή γοητεία, τους εκλεπτυσμένους τρόπους και τον υψηλό επαγγελματισμό της Ντίνας Νικολάου, τα εστιατόρια του Miraggio θα έρθουν πιο κοντά με τους επισκέπτες τους, ενώ θα μοιραστούν τα μυστικά της Haute Cuisine μέσω μιας σειράς μαγειρικών μαθημάτων, παρουσιάσεων σε μορφή βίντεο και των πρότζεκτ μέσω κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Εκτός αυτού, προγραμματίζονται επισκέψεις αστέρων μαγειρικής διεθνούς φήμης στο πλαίσιο του πρότζεκτ του Brand Chef για την κατοχύρωση του Miraggio ως μοναδικού γκουρμέ προορισμού.