Η Ντίνα Νικολάου για τις πισώπλατες μαχαιριές και το Master Chef

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΤ1. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό μου προτάθηκε να κάνουμε μία σειρά εκπομπών στο Mega..." δήλωσε η Ντίνα Νικολάου

Στο 7 Μέρες TV και στον Γάννη Βίτσα μίλησε η Ντίνα Νικολάου η οποία αναφέρθηκε για την μετακόμιση της εκπομπής της στο Mega, αν έχει δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές στον τομέα της αλλά και στο Master Chef. Αν κι η σεφ λείπει αρκετό διάστημα στο εξωτερικό, έχει και αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.

Το «Dina’s bakery» μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στο Mega. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;

Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΤ1. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό μου προτάθηκε να κάνουμε μία σειρά εκπομπών στο Mega, γιατί άρεσε το concept του Dina’s bakery.

Πρώτη φορά λοιπόν στο Μεγάλο Kανάλι.

Aισθάνομαι χαρούμενη στο Mega. Μου ταιριάζει και του ταιριάζω.

Πολύ φωτεινό και αισιόδοξο ότι προσκαλείς νέους επαγγελματίες στην εκπομπή. Όλοι έχουμε την εντύπωση ότι στη μαγειρική οι “μαχαιριές” είναι πολύ οικείες ειδικά μεταξύ των τηλεοπτικών σεφ.

Δεν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος ο πόλεμος από ότι σε άλλα επαγγέλματα. Σαφώς υπάρχει ανταγωνισμός. Όσον αφορά τα πισώπλατα μαχαιρώματα νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του κάθε επαγγελματία και το πως αυτός αντιλαμβάνεται τη θέση του μέσα στο χώρο. Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας.

Έρχομαι στο «Master Chef» το οποίο, αν θες, φεύγει από τα στενά όρια της μαγειρικής και έχει μετατραπεί σε ένα καθαρόαιμο reality.

Μα το Master Chef δεν είναι ένα πρόγραμμα καθαρά μαγειρικής. Είναι ένα ριάλιτι, που αγορά όχι μόνο αντέχει αλλά θέλει κιόλας. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά. Αρέσει. Δεν έχει καμία σημασία αν αρέσει ή δεν αρέσει σε μένα. Ο καθένας μας έχει την προσωπική του άποψη, όμως το τηλεοπτικό προϊόν οφείλεις να το σεβαστείς από την στιγμή που έχει τόση επιτυχία.

Θα συμμετείχες στην κριτική επιτροπή αν στο πρότειναν;

Θα αποτελούσα μέρος μιας ανάλογης ή παρόμοιας εκπομπής αν αισθανόμουν ότι είχα κάτι να δώσω, ότι ήμουν χρήσιμη. Αν είχα λόγο ύπαρξης, θα το έκανα.