Η Ντίνα Κώνστα εξομολογείται για Νίκο Σεργιανόπουλο και Δύο Ξένους – «Έφυγε άδικα από τη ζωή»

Εβελίνα Παπούλια

«Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η Ντίνα Κώνστα.

Είναι σπουδαία, ταλαντούχα και χαμηλών τόνων ηθοποιός, η οποία σημειώνει επιτυχία σε όποια τηλεοπτική σειρά ή θεατρική παράσταση συμμετέχει. Ο λόγος για την Ντίνα Κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος.

Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο Mega Channel του σίριαλ «Δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων διαχρονικά. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια της συμμετοχής της σε αυτήν, όπως το πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά, ενώ απάντησε στο αν της λείπει η τηλεόραση.

«Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ “Δύο ξένοι”», δήλωσε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά».

Τι σήμαινε για την καριέρα της ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά, τη ρωτήσαμε, για να απαντήσει ότι «ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα». Ωστόσο, όπως θυμάται, εκείνη την εποχή «γινόταν ένας χαμός» από τον απλό κόσμο που τη συναντούσε.

«Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας πως «ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Οταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Η Ντίνα Κώνστα αποκάλυψε στο «Secret» και πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν να υποδυθεί τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά. «Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι», ανέφερε, ενώ θυμήθηκε πώς περνούσαν στα γυρίσματα όλοι οι ηθοποιοί. «Ηταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

Η κουβέντα μας έφτασε στο σήμερα και το ερώτημα που της θέσαμε ήταν αν της αρέσει κάτι τώρα στην τηλεόραση. «Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους “Δύο ξένους” δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή». Οσο για το αν της λείπει η τηλεόραση: «Οχι. Εκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου», τόνισε και η κουβέντα πήγε στο θέατρο, το οποίο αγάπησε περισσότερο, «και συγκεκριμένα στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου στο έργο “Σωτηρία Μπέλλου – Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας”. Δεν υπήρχε πιο δύσκολο πράγμα. Μιάμιση ώρα μόνη μου πάνω στη σκηνή».