Η Nόρα Βαλσάμη στα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

Νόρα Βαλσάμη

«Εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”», λέει η Νόρα Βαλσάμη.

Τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της περνάει η Νόρα Βαλσάμη, αφού πλέον έχει δίπλα της μόνο τον γιο της. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω, να περάσει η ώρα μου. Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή. Κανένας άλλος. Και από τις ταινίες μου βλέπω μόνο τις “Κυρίες της αυλής” και το “Οι βάσεις και η Βασούλα”. Και συγκινούμαι που βλέπω τα νιάτα μου.

Παιδί μου, εγώ δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα. Δεν ήξερα να διαχειριστώ το όνομά μου. Μου είχαν κάνει ένα συμβόλαιο ότι θα είμαι μόνιμα στη Φίνος Φιλμ με ένα τυπικό ποσό. Και έτσι, δεν μπόρεσα να αποκτήσω τα χρήματα που έπρεπε», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε επίσης: «Από τότε που έφυγαν οι κολλητές μου, η Αλίκη και η Ζωή, δεν έχω διάθεση για τίποτα… Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μοναχικά της ζωής μου. Αλλωστε, εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”».

Πηγή εικόνας: NDP