Η Νίνα Λοτσάρη ποντάρει στην εγκεφαλική χημεία και όχι στην εξωτερική εμφάνιση

Νίνα Λοτσάρη

"Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα έξω"

Με αφορμή τα νέα της επαγγελματικά σχέδια μίλησε η Νίνα Λοτσάρη στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Η γοητευτική περφόρμερ, που θα βρεθεί τη νέα σεζόν σε μουσική παράσταση στο θέατρο Βέμπο, αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα και τις δυο της κόρες!

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι οι κόρες μου. Με ψυχές άφθαρτες, καθάρτιες, γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά. Τίποτε άλλο πιο σημαντικό από αυτό» είχε σημειώσει πρόσφατα στο Instagram και, σήμερα, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχεται πως «έχω ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν και δυο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή. Η μεγάλη μου κόρη, η Νεφέλη, είναι 15 και η μικρή, η Ερωφίλη, 9».

«Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα έξω» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά, όμως, τον ιδανικό για εκείνη άνδρα, η Νίνα Λοτσάρη είναι σαφής στα στάνταρ της! «Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα. Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου. Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που «κατοικεί» μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε απ’ έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άντρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία».