Η Νεσχάν Μουλαζίμ ακύρωσε τον θρησκευτικό γάμο της λόγω κορονοϊού

Νεσχάν Μουλαζίμ

«Εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο τώρα, μόλις φύγει ο κορονοϊός», εξηγεί η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Τα σχέδιά τους για την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους χάλασαν οι εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα. Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ και τον σύντροφό της, επιχειρηματία και πολίστα, Στέλιο Πολογεώργη, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους λόγω των συνθηκών περιορισμού που έχουν επικρατήσει και στην Ελλάδα εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19.

Το Μυστήριο είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 13 Ιουνίου στην Αγία Μαρίνα, στο Reef Athens Riviera, αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία ακυρώθηκε. «Το ακυρώσαμε λόγω κορονοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόμαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάναμε τον γάμο μας», αποκαλύπτει μιλώντας στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Νεσχάν Μουλαζίμ.

«Εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο τώρα, μόλις φύγει ο κορονοϊός, και αν συνεχιστεί η κατάσταση, να κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο του χρόνου, πρώτα ο Θεός», δηλώνει στο «Secret» η ίδια. Οσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η Νεσχάν Μουλαζίμ λέει πως «θέλουμε άμεσα να κάνουμε παιδάκι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και οι δύο. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας η αγάπη μας να ενωθεί σε ένα παιδί».