Η Νατάσα Θεοδωρίδου εξομολογείται για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου

«Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια», λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Σόνια Καζόνι, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Ελένη Μενεγάκη.

Είσαι σταθερός άνθρωπος. Έχεις σταθερές φιλίες εδώ και χρόνια, συνεργασίες σταθερές, μια σταθερότητα στα στάνταρ των καλλιτεχνικών επιλογών σου. Στην προσωπική σου ζωή υπήρξες πιο ανεξάρτητη. Μήπως δεν ήταν εξίσου προτεραιότητα;

Ωραία το έφτασες εκεί! (Γελάει.) Αλλά νομίζω ότι ήταν θέμα τύχης κι αυτό. Γιατί δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν προτεραιότητα.

Πριν από λίγους μήνες είχες πει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θέλω να βρω έναν τύπο μάγκα να με πάει ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή».

Τι το ‘θελα και το είπα; Έγινε σημαία. (Γελάει.) Ξέρεις, όταν ορίζεις τη ζωή σου εσύ, το να σε πάει κάποιος ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή το αποζητάς. Εμένα βέβαια με έκανε έτσι και η δουλειά μου, γιατί είναι ανδροκρατούμενη και η γυναίκα πρέπει να έχει κάποια στοιχεία πιο δυνατά για να επιβληθεί. Όμως εννοείται πως θα ήθελα έναν τέτοιο σύντροφο… σήμερα, αύριο, χθες. Την ιδιότητα τη γυναικεία δεν την απαρνήθηκα ποτέ.

Από την άλλη, όσο κι αν ακούγεται κλισέ, τις δυναμικές γυναίκες που ορίζουν τη ζωή τους οι άντρες λίγο τις φοβούνται.

Ναι, αλλά δεν τους θέλουμε αυτούς τους άντρες. Αυτούς που φοβούνται τι να τους κάνουμε; Εμείς θέλουμε αυτούς που δεν φοβούνται! (Γελάει.) Να σε προσεγγίσουν με τον τρόπο τους, με την ευθύτητά τους, με το «θέλω» τους. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο άλλος να σε αγαπήσει, να σε θελήσει για αυτό που είσαι. Αυτό που βλέπει. Να ξέρει κι αυτός ποιος είναι και να πει «Πάμε μαζί να δοκιμάσουμε τι γίνεται παρακάτω».

Ήσουν εκεί στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega, ήσουν εκεί και στην τελευταία στον Alpha πριν από έναν και κάτι χρόνο. Φίλες, κουμπάρες, μια ζωή μαζί. Πώς πρωτογνωριστήκατε;

Πολύ τυχαία. Τότε ήταν στον ΑΝΤ1, το δυνατό, το λαμπερό πρόσωπο του σταθμού. Κάναμε μια εκπομπή ενώ ήμουν ακόμα Θεσσαλονίκη και δέσαμε αμέσως. Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελένη. Τώρα που έχουμε διαγράψει την πορεία μας και την ιστορία μας συχνά γελάμε σχολιάζοντας γεγονότα της ζωής μας. Το πιο σπουδαίο με την Ελένη είναι πως είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Για μένα αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο της.

Έχεις βαφτίσει και τον Άγγελο…

Ο Άγγελος είναι σταρ, σούπερ σταρ, αφού εγώ το βάφτισα αυτό το παιδί! (Γελάει.)

Πηγή φωτό: ΟΚ – Κοσμάς Κουμιανός