Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης συγκατοικούν

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ"

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Η καλλονή ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

Η μελαχρινή καλλονή, που πλέον ασχολείται με την ηθοποιία, μίλησε στο στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή, αλλά και τι θαυμάζει στον σύντροφό της. «Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραδέχεται πως εξαιτίας του κορονοϊού έχασε πολλές δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται πυρετωδώς για νέα πράγματα και νέες καταστάσεις.

«Οσον αφορά τα επαγγελματικά μου, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί με τον κορονοϊό έχασα δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο πριν από την καραντίνα, αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα ύστερα από καιρό. Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και συνεργασίες. Συνεχίζω να εργάζομαι ως μοντέλο με πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, γιατί, όπως γνωρίζεις, πλέον η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Συζητάω για κάποια σίριαλ αλλά και κάποιες ενδεχομένως συνεργασίες με εκπομπές», εξήγησε στο «Secret».