Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παίρνει ανάσα ελευθερίας – Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μπορεί και πάλι να χαμογελά, στο εξής, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια, μήνες έντονης δικαστικής διαμάχης και πίεσης στα social media, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να χαμογελά και πάλι. Και αυτό καθώς ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως «κηδεμόνας» της!

Από το 2008 η καριέρα, τα οικονομικά και σχεδόν όλη η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκονταν στα χέρια του πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς, λόγω της αδυναμίας της να τα διαχειριστεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών. Η ποπ σταρ αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω ”κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας”, σημειώνοντας ότι την εκμεταλλευόταν οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά τις κατηγορίες της κόρης του και δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ψυχική ευημερία της. Τον Ιούλιο, λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση για να απομακρύνει τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας και δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της.

Απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ο δικηγόρος του Τζέιμς Σπίαρς δήλωσε σε δικαστικό έγγραφο ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι» για να υποχωρήσει, προσθέτοντας ότι έχει γίνει «ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων».

Έτσι συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως συντηρητής της, σύμφωνα με κατάθεση στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.