Η Μπέσυ Μάλφα στάζει μέλι για την συνεργασία με την κόρη της, Νίκη και εκείνη το ίδιο

Μπέσυ Μάλφα

"Είναι ένα παιδί που δεν αφήνεται. Θα ρισκάρει, θα ψάξει, θα δοκιμαστεί..."

Μια εφ’ όλης της ύλη συνέντευξη παραχώρησε η Μπέσυ Μάλφα στον Τηλεθεατή και την δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την αγαπημένη της κόρη, Νίκη Σκιαδαρέση με την οποία συνεργάζεται πρώτη φορά τηλεοπτικά στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1.

Πως είναι να παίζετε με την κόρη σας στη σειρά;

Είναι κάτι εντελώς φυσιολoγικό, ούτε νιώθω καμιά τρομερή έκπληξη. Τους κάνω θεατρική αγωγή από 12 χρονών. Δίδασκα στο «Κωστέα-Γείτονα», τις είχα μαθήτριες στο θέατρο. Το σπίτι γενικά είναι των τεχνών, με μια ευρύτερη έννοια. Η συγκίνηση είναι τώρα, στο εξώφυλλο, γιατί στο σίριαλ συναντιόμαστε ελάχιστα. Δεν μπορώ να σας πω ότι νιώθω κάτι τρομακτικά ιδιαίτερο, την ίδια συγκίνηση νιώθω και για τα άλλα παιδιά που κάνουν τη θετή μου κόρη και γιο, για όποιον είναι νέος και έχει όνειρα και ακουμπάει την ψυχούλα του πάνω μου. Τους νιώθω παιδιά μου.

Πως είναι ως συνάδελφος η Νίκη;

Εξαιρετική επαγγελματίας, ψάχνει τα πράγματα πολύ, πρώτο, δεύτερο επίπεδο, είναι αρκετά ανήσυχη καλλιτεχνικά. Είναι ένα παιδί που δεν αφήνεται. Θα ρισκάρει, θα ψάξει, θα δοκιμαστεί.

Στο ίδιο περιοδικό, η Νίκη Σκιαδαρέση πρόδωσε για αυτή τη συνεργασία με την μητέρα της πως «δεν το έχω πάρει χαμπάρι, γιατί δεν συναντιόμαστε πολύ συχνά μέσα στη σειρά! Δυο τρεις φορές έχουμε κάνει μαζί σκηνή, αλλά βγαίνει πολύ ομαλά, ομολογώ.