Η Μπάγια Αντωνοπούλου θέλει να συναντήσει τον Ερντογάν και εξηγεί τους λόγους

Μπάγια Αντωνοπούλου

"Ο κόσμος που ξυπνάει το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά του ή πάει τα παιδιά στο σχολείο, θέλουμε να μας εμπιστευτεί για την πρωινή του ενημέρωση"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στη Χρύσα Παχούμη και το περιοδικό Τηλεθεατής. Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» εξήγησε, μέσα σε όλα, σε τι διαφέρει η νέα πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού από τις υπόλοιπες ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να συναντήσει τετ α τετ τον Τούρκο Πρόεδρο.

Σε τι διαφέρει η δική σας εκπομπή από τις ήδη γνώριμες της ζώνης;

Βλέπουμε τα θέματα όπως τα αντιλαμβάνεται ο μέσος εργαζόμενος. Γιατί σε αυτή την κατηγορία ανήκουμε και εμείς. Μας ενδιαφέρουν τα θέματα πόλης, κλιματικής αλλαγής, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υα χρηστικά και κοινωνικά θέματα. Είμαστε διαφορετικοί γιατί στηρίζουμε τη διαφορετικότητα και σε αυτή την εκπομπή θα ακούγονται όλες οι απόψεις.

Κυριαρχεί η διάθεση για δημιουργικότητα;

Πολλή διάθεση για δημιουργικότητα που να καλύπτει τις ανάγκες της νέας εποχής. Νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, καινούργιες προτάσεις. Η τηλεόραση εξελίσσεται, μαζί της και εμείς. Ο κόσμος που ξυπνάει το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά του ή πάει τα παιδιά στο σχολείο, θέλουμε να μας εμπιστευτεί για την πρωινή του ενημέρωση.

Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;
Από τον Ερντογάν. Μια προσωπικότητα που είναι δυνατός παίκτης στη σκακιέρα των εξελίξεων της χώρας μας. Ζητήματα όπως η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, η στρατηγική του για το μεταναστευτικό και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο επηρεάζουν την Ελλάδα και θα συνεχίσουν να την επηρεάζουν τα επόμενα χρόνια

Διαγράψατε μια ενδιαφέρουσα τροχιά τα τελευταία χρόνια, μέχρι… η μπίλια να σταματήσει στο Mega;
Η διαδρομή μου έχω τώρα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Εργάζομαι 10 χρόνια ως δημοσιογράφος. Αποκόμισα εμπειρίες και γνώση, ώστε να μπορώ αυτή τη στιγμή να σταθώ με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει ο τηλεθεατής από το «Κοινωνία ώρα Mega» και αντάξια στην ποιότητα του Μεγάλου Καναλιού.