Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπά κατά της Έλενας Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»

Η ματαίωση της αναβίωσης της θεατρικής παράστασης «Ζητείται ψεύτης», με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, στο θέατρο Παλλάς, προκάλεσε θύελλα σχολίων.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την απόφαση των «Θεατρικών Σκηνών», σε κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα», εκφράζοντας δημόσια τη γνώμη της για τον ηθοποιό. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, έγραψε πως «ο Σεφερλής θα έφερνε το ήθος του trash στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό».

Ο Μάρκος Σεφερλής έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο ηθοποιός αποκάλυψε αναλυτικά το παρασκήνιο και απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν, επισημαίνοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν. Ο ίδιος απάντησε και για το κείμενο της Έλενας Ακρίταχαρακτηρίζοντας το «οχετό», ενώ δήλωσε πως της έχει κάνει ήδη μήνυση.

Με την κόντρα ανάμεσα στους δύο να μαίνεται, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso, δίνοντας την δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα…