Η Μάρω Λύτρα απαντά ανοικτά για τον Κώστα Καραφώτη – «Δεν μιλάμε πλέον»

Μάρω Λύτρα

«Μετά το παιχνίδι κράτησα επικοινωνία για τρία χρόνια, το ξέρετε κι αυτό! Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε».

Η Μάρω Λύτρα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Κώστα Καραφώτη, τονίζοντας πως δεν έχουν επαφές.

«Έγιναν πολλά μέσα σε αυτό το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι τα ζήσατε κι εσείς μαζί μου. Είχα κάτι γλυκό, αλλά και μια πίκρα μέσα μου. Καταρχήν εκεί χώρισα, πώς να το ξεχάσουμε αυτό. Ήμουν μαλ…ς! Τώρα είμαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό μου και το είδα πια με άλλα μάτια», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

Σήμερα που είσαι, λοιπόν, διαφορετική, μετάνιωσες για πράγματα που έκανες τότε ή για πράγματα που έζησες μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μετανιώνω, αλλά ήταν λάθος. Το έβλεπα και γελούσα, αλλά άλλες στιγμές έλεγα “ωχ θεέ μου”. Αν ήμουν λίγο πιο έξυπνη, αν έκανα focus μόνο στη δουλειά μου και δεν ήμουν με την καρδιά στα χέρια, όλα μπορεί να ήταν αλλιώς. Στα πρώτα επεισόδια ήμουν αφοσιωμένη στο τραγούδι, όμως, όσο περνούσε ο καιρός έδινα αλλού προτεραιότητα κι “έπεφτα”. Ανέβηκαν τα ερωτικά κι έπεσαν τα τραγουδιστικά. Αυτό θα το άλλαζα. Δεν μετανιώνω για ότι έζησα στα προσωπικά μου, μέσα στο παιχνίδι, αλλά για το ότι έδωσα λίγα πράγματα στο τραγούδι.

Με τον Κώστα Καραφώτη, μιλάς;

Αλήθεια τώρα;

Αφού τόση ώρα γι’ αυτό μιλάμε, χωρίς να λέμε το όνομα του Κώστα… Για πες, μιλάτε;

Όχι, δεν μιλάμε. Μετά το παιχνίδι κράτησα επικοινωνία για τρία χρόνια, το ξέρετε κι αυτό! Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε. Εν πάση περιπτώσει, δεν κράτησα μετά επαφή, αλλά με πήρε πριν από κάνα χρόνο για να μου πει ότι είχα ένα μερίδιο οικονομικό από κάποια δικαιώματα τραγουδιών. Είχε πάει αυτός στην εταιρεία και μια κυρία τον ρώτησε αν έχει επαφή μαζί μου, για να μου μεταφέρουν ότι δικαιούμαι ένα ποσό. Εκείνος επικοινώνησε με έναν φίλο μου και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Ως εκεί. Έχω δει ότι έχει αλλάξει την εικόνα του από τότε που τον γνώρισα. Έχει κάνει τατουάζ κι έχει αλλάξει προς το καλύτερο.