Η Μαριάννα Πουλμεντή μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μέσα στο MasterChef

MasterChef

Από ποιον πρώην συμπαίκτη της στο MasterChef θα ζητούσε συγγνώμη;

Στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμεντή, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η ίδια μέσα στον διαγωνισμό.

Η Μαριάννα, μάλιστα, τόνισε πως: «Θα ζητούσα συγγνώμη από τον Σταύρο. Δεν ήταν απαραίτητο να μιλήσω τόσο άσχημα, με τέτοια λόγια».

Τα γυρίσματα του MasterChef διακόπηκαν. Μιλήσατε με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Μίλησα με τα παιδιά. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Νιώθετε κερδισμένη από τη συμμετοχή σας στο MasterChef;

Νιώθω πολύ κερδισμένη. Το MasterChef με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική 1000%. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό για να βγω να δουλέψω.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι;

Υπήρχαν αρκετές στιγμές που πραγματικά ήθελα να αποχωρήσω, ήθελα να κάνω οικειοθελή αποχώρηση, γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ ψυχολογικά. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα να μιλάω με την οικογένειά μου 10 λεπτά την εβδομάδα και γι’ αυτό είχα πεσμένη ψυχολογία στην αρχή. Μετά το πάλεψα. Αλλά μια πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν κατάφερα να βγάλω πιάτο και το πέταξα.

Υπήρξατε μια παίκτρια που δεν μάσαγε τα λόγια της…

Σίγουρα θα μπορούσα να ήμουν πιο ήρεμη και να μη χρησιμοποιώ λέξεις που δεν έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά, η άποψή μου για τους λόγους που με έφεραν να μιλήσω έτσι δεν αλλάζει.