Η Μαρία – Ολυμπία ποζάρει για τη Louis Vuitton

Μαρία Ολυμπία

Αυτή δεν είναι η πρώτη της δουλειά για την Μαρία Ολυμπία ως μοντέλο, αφού ακολουθεί μια αξιόλογη πορεία και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους, όπως τους Dolce & Gabbana και Dior και, βεβαίως, του Louis Vuitton

Αν και μόλις 24 χρόνων, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία-Ολυμπία συγκαταλέγεται στις πλέον γνωστές παγκοσμίως fashion icons και influencers, συγκεντρώνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από 208.000 ακολούθους και διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modeling.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, οι πιο διάσημοι οίκοι επενδύουν πάνω της για να προμοτάρουν τα προϊόντα τους, επιλέγοντάς την ως το κεντρικό τους πρόσωπο. Τελευταία της συνεργασία, αυτή με τον γνωστό γαλλικό οίκο Louis Vuitton, όπου ποζάρει για ένα μοντέλο τσάντας.

O Οίκος Louis Vuitton θέλει συνεχώς να ανανεώνει το καταναλωτικό κοινό του και βρίσκει νέα πρόσωπα για να πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες του. Αυτήν τη φορά επέλεξε την Ελληνίδα πριγκίπισσα, μοναχοκόρη του Παύλου, πρώην διαδόχου, και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, ως μοντέλο για την ολοκαίνουργια καμπάνια της θρυλικής τσάντας «Capucines». H Ολυμπία πλέον με τις εμφανίσεις της απασχολεί τον κόσμο της μόδας, αλλά και γίνεται έμπνευση για τους fashionistas.

Αυτή δεν είναι η πρώτη της δουλειά ως μοντέλου, αφού ακολουθεί μια αξιόλογη πορεία και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους, όπως τους Dolce & Gabbana και Dior και, βεβαίως, του Louis Vuitton. Η συλλογή «Capucines», για την οποία φωτογραφήθηκε, πήρε το όνομά της από τη διεύθυνση του πρώτου καταστήματος που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Louis Vuitton το 1854 στην οδό Neuve des Capucines και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του κορυφαίου οίκου.