Η Μαρία Ναυπλιώτου, λίγο πριν τη Στοργή, ποζάρει τόπλες στην παραλία

Μαρία Ναυπλιώτου

Ξαφνιάζει η Μαρία Ναυπλιώτου από την όμορφη Κρήτη.

Σε έναν διαφορετικό τηλεοπτικό ρόλο αναμένεται να βρεθεί η Μαρία Ναυπλιώτου τη φετινή σεζόν μέσα από τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Στοργή». Παράλληλα, βεβαίως, η εκλεκτή πρωταγωνίστρια δεν θα αφήσει την μεγάλη της αδυναμία. Το θέατρο.

Εκεί η Μαρία Ναυπλιώτου θα συναντήσει σκηνικά τον Μελέτη Ηλία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Χορν. Μέχρι τότε όμως, όσο οι χρόνοι της το επιτρέπουν, η Μαρία Ναυπλιώτου φροντίζει να γεμίζει μπαταρίες με ανάσες δροσιάς μακριά από την πόλη και την θάλασσα σε πρώτο πλάνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, η Μαρία Ναυπλιώτου αιφνιδίασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς προχώρησε σε μια… τόπλες δημοσίευση στα social media. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε να μοιραστεί θαλασσινά στιγμιότυπα στα οποία και απολαμβάνει τα υπέροχα νερά της Κρήτης.


Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, κανένα ανδρικό και όχι μόνο βλέμμα δεν έμεινε ασυγκίνητο και η Μαρία Ναυπλιώτου προκάλεσε «πανικό» στο διαδίκτυο!