Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει ανοιχτά για τα Καρντάσιανς! «Αυτή η εικόνα που βγήκε…»

Μαρία Μπεκατώρου

«Θα σου απαντήσω απολύτως ειλικρινά…».

Για την περίοδο των Καρντάσιανς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη.

Τηλεοπτικά πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Νιώθω φανταστικά με το Still Standing. Έχω ξαναπεί ότι είναι το πιο απαιτητικό project που έχω κάνει. Το συνεχίζω με μεγάλη χαρά, κάθε απόγευμα στις 17:30. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή και μια εκπομπή μαγειρικής, με κάποιον φίλο μου chef, να γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, να πηγαίνουμε σε ταβέρνες, να δοκιμάζουμε φαγητά. Το όνειρό μου βέβαια το έκανα στο Your Face Sounds Familiar. Ονειρευόμουν χρόνια να κάνω ένα τέτοιο show. Ήταν η καλύτερη τηλεοπτική μου εμπειρία.

Και η χειρότερη; Τα Καρντάσιανς;

Εγώ πέρασα πολύ ωραία στα Καρντάσιανς. Αυτή η εικόνα που βγήκε δεν έχει σχέση με αυτό που ζούσα εγώ. Θα σου απαντήσω απολύτως ειλικρινά. Στα Καρντάσιανς στην αρχή πιέστηκα πολύ γιατί μπήκα στα βαθιά με έναν παρουσιαστή – οδοστρωτήρα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμούσα και θαύμαζα πολύ. Μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο ένιωθα ότι δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω και πώς να το χειριστώ. Από το Τηλεάστυ βρέθηκα στο prime time του ΑΝΤ1. Ήταν δική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ στην εκπομπή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!