Η Μαρία Μπεκατώρου κάνει τον απολογισμό της και μας μιλά και για τον Κυριακάτικο τελικό του «YFSF», αλλά και για τα «Καρντάσιανς»!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι της Κυριακής έχει ξεκινήσει...

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του «Your Face Sounds Familiar» έχει ξεκινήσει και επειδή όλοι χορεύουμε στους ρυθμούς του «Familiar», είπαμε με αφορμή το gran-finale του σόου να εντοπίσουμε την Μαρία Μπεκατώρου και να κάνουμε μαζί της μία μικρή κουβέντα.

Βέβαια, το να εντοπίσει κανείς την Μαρία αυτές τις ημέρες είναι κομματάκι δύσκολο, μιας και είναι χαμένη σε ατελείωτες πρόβες και σε ένα απίστευτο τρέξιμο που ξεκινά από νωρίς το πρωί και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ. Παρόλα αυτά επειδή όποιος επιμένει νικά, εμείς την πετύχαμε την Μαρία και μας είπε πολλά!

-Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι την φετινή χρονιά του «Familiar» την ευχαριστήθηκες περισσότερο…
-Εχεις αυτή την αίσθηση γιατί είναι αλήθεια. Οντως την φετινή χρονιά την ευχαριστήθηκα περισσότερο και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε πιστεύω προς τα έξω. Φέτος κατάφερα να είμαι πιο χαλαρή, πιο αυθόρμητη, πιο άνετη, γιατί ήξερα πλέον επ ΄ακριβώς το στήσιμο του συγκεκριμένου φορμάτ, επειδή ήξερα τι μας περιμένε καθ ΄οδόν και τους τρεις αυτούς μήνες που ήμασταν στον αέρα, επειδή ήξερα τι θα μπορούσε να μας προκύψει στην πορεία.

-Νομίζω πως φέτος ήταν περισσότερο απελευθερωμένοι και οι παίκτες…
-Φυασικά, γιατί και αυτοί από την δική τους πλευρά ήταν… υποψιασμένοι για το τι ακριβώς τους περίμενε στο «YFSF», γιατί απλούστατα είχε προηγηθεί το περσινό ταξίδι του σόου στους δέκτες μας, κάτι το οποίο δεν ίσχυε για τους περσινούς celebrity που βρέθηκαν κοντά μας.

-Στ΄αλήθεια, στα ψέματα φτάσαμε στον τελικό…
-Στα ψέματα γιατί ούτε που το κατάλαβα το πως πέρασε ο καιρός. Αδημονώ για την Κυριακή γιατί πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με έναν τελικό στον οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν!

-Είναι ένας τελικός καθαρά ανδρική υπόθεση…
-Ναι μωρέ και εγώ πίστευα πως θα είχαμε και τουλάχιστον ένα έντονο άρωμα γυναίκας…

-Και ποιος θα σηκώσει την… κούπα;
-Πλάκα κάνεις; Που να ξέρω; Και ποιος μπορεί να ξέρει; Είναι και οι τέσσερις απίστευτοι, είναι καταπληκτικοί. Το παιχνίδι πια το έχει στα χέρια του μόνο ο κόσμος.

-Πέρσι τέτοια εποχή είχες να αποφασίσεις για το αν έπρεπε να κλείσεις πίσω σου την πόρτα του «Τηλεάστυ» και να κάνεις το μεγάλο βήμα και να πεις το «ναι» στον ΑΝΤ1. Τώρα ένα χρόνο μετά πιστεύεις πως έκανες καλά;
-Με ανακούφιση που απαντώ «ναι». Μετά από αυτό τον χρόνο που έζησα στον ΑΝΤ1, μπορώ να σου πω με το χέρι στην καρδιά πως πέρσι πήρα τελικά την σωστή απόφαση.

-Πέρασες έναν καλό χειμώνα;
-Πέρασα έναν υπέροχο χειμώνα σε ένα κανάλι που με σεβάστηκε πλήρως και που με εμπιστεύθηκε δίνοντάς μου ταυτόχρονα δύο εκπομπές. Θέλω να πιστεύω πως και εγώ από την πλευρά μου κατάφερα να μην τους απογοητεύσω και να τους βγάλω ασπροπρόσωπους.

-«Καρντάσιανς» και του χρόνου;
-Ετσι δείχνουν τα πράγματα αν και ακόμα δεν έχουμε κάνει το οριστικό μας ραντεβού με το κανάλι…

-Υπάρχει η πιθανότητα όντως να βγαίνετε στον αέρα live;
-Υπάρχει αυτή η σκέψη, την έχω ακούσει, αλλά ακόμα δεν έχουμε συζητήσει τίποτα γιατί και ο Γιάννης Λάτσιος βρίσκεται στο εξωτερικό. Οπότε υποθέτω πως όταν επιστρέψει θα συναντηθούμε και θα τα συζητήσουμε όλα.

Νάνσυ Νικολαΐδου