Η Μαρία Κίτσου στέλνει μήνυμα για την Σοφία Μπεκατώρου

Μαρία Κίτσου

"Όταν βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα, ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει" έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου.

Θέση για το πρώτο θέμα των ημερών θέλησε η Μαρία Κίτσου να πάρει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια σαφή, υποστηρικτική θέση για όσα αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα εξής: » Όταν η τέχνη εκπληρώνει την αποστολή της και συναντά τη ζωή… Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει οτι το να μιλήσεις είναι εύκολο.. στην πραγματικότητα είναι δύσκολο ,πολύ δύσκολο».

«Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα, ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει.. Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις ότι δεν είσαι μόνη σου.. Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία. Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο» πρόσθεσε η Μαρία Κίτσιου. «Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή.Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά, η επούλωση ,τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη».

«Κανείς δε λέει οτι είναι εύκολο.. είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού. Κι αυτό είναι Θείο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.