Η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Πόλη

Μαρία Εκμεκτσίογλου

"Οι δυο μου γιοι είναι στην Τουρκία κι έρχονται και με βλέπουν εναλλάξ..."

Μια εφ’ όλης της ύλη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η δημοφιλής μαγείρισσα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, πρόδωσε τους προσωπικούς της φόβους για την έξαρση του κορονοϊού ενώ δήλωσε πως σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά πεθερά!

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω – κάτω;

Αυτό το διάστημα δεν πηγαίνω στην Τουρκία, γιατί με αυτό το παγκόσμιο κακό που μας έτυχε δεν θα ταξιδέψω. Τελευταίο ταξίδι μου στην Πόλη ήταν πριν από ενάμιση μήνα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω και μακριά της. Οι δυο μου γιοι είναι στην Τουρκία κι έρχονται και με βλέπουν εναλλάξ. Ο Απόλλων ετοιμάζεται για ευχάριστα.

Εννοείς πως ετοιμάζεσαι να γίνεις δεύτερη φορά πεθερά;

Η κοπέλα του είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ αυτή τη φορά το κορίτσι που είναι μαζί του, την εγκρίνω. Πρωτοχρονιά περάσαμε όλοι μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πολύ γλυκιά και του μαγειρεύει κιόλας.

Το να μαγειρεύει είναι βασική προϋπόθεση για να σου αρέσει η νύφη;

Σίγουρα μου αρέσει να μαγειρεύει η γυναίκα του γιου μου. Ο μεγάλος μου γιος μαγειρεύει εκείνος στη γυναίκα του, εκείνη δεν μαγειρεύει και δεν τρώει, είναι αδύνατη. Το κορίτσι του Απόλλωνα μαγειρεύει και είναι νοικοκυρούλα.