Η Μαρία Αντωνά παίζει με την άμμο και «σκορπά» τα social media

Μαρία Αντωνά

Την θερμοκρασία των social media ανέβασε η Μαρία Αντωνά!

Την ονομαστική της εορτή μακριά από την Αθήνα πέρασε η Μαρία Αντωνά μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άρη Σοϊλέδη. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο ένας έχει μάτια μόνο για τον άλλον.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να πλημμυρίζουν με ευχές το προφίλ της.

«Δεκαπεντάυγουστος. Εύχομαι να σας βρίσκει χαρούμενους και κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα… Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας που είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να αποκτήσεις πίσω από αυτό το application… Μηνύματα γεμάτα αγάπη, σεβασμό, ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν κι όμως σε κάνουν κάθε φορά με όσα σου στέλνουν να χαμογελάς και να πιστεύεις ότι εκεί έξω υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και καλοσύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στη λεζάντα της δημοσίευσης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)


«Να είστε καλά, να σας έχει η Παναγία ευλογημένους και σε όσους περνάτε κάτι δύσκολο να σας δίνει δύναμη υπομονή και ελπίδα… Να προσέχετε και να χαμογελάτε, η ζωή είναι μικρή» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά και συνόδευσε την δημοσίευση με δυο δροσερές φωτογραφίες από την θαλασσινή της εξόρμηση και τα παιχνίδια με την άμμο!