Η Μαντόνα αναβάλλει την περιοδεία της – Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη η ποπ σταρ

Μαντόνα

Έντονη ανησυχία επικρατεί παγκοσμίωςγια την Μαντόνα,

Λόγω ασθένειας αναβάλλεται η προγραμματισμένη περιοδεία για την Μαντόνα όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου. Μια είδηση που εύλογα προκάλεσε έντονη ανησυχία σε όλους τους φίλους της ποπ σταρ παγκοσμίως.

Ειδικότερα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο μάνατζερ και παραγωγός της τραγουδίστριας, Guy Oseary ανακοίνωσε πως η Μαντόνα, αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία» τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η Μαντόνα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της. «Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» καταλήγει ο Guy Oseary στη δημοσίευση του.