Η Μαντώ Γαστεράτου μιλάει πρώτη φορά για τη μεταγραφή της στο Epsilon! Τι διαψεύδει η παρουσιάστρια…

Μαντώ Γαστεράτου

«Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon TV. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια…».

Η Μαντώ Γαστεράτου έδωσε συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για το τι συνέβη τον τελευταίο καιρό με τον ΑΝΤ1 και το Epsilon TV.

[dfp_ads id=236982]

Θα ξεκινήσω από τα πολύ πρόσφατα. Έγινες πρώτο θέμα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ όταν σε ανακοίνωσαν ταυτόχρονα δύο κανάλια για το καλοκαιρινό τους πρωινό. Ο ΑΝΤ1 και το Epsilon TV. Τι ακριβώς έγινε;

Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon TV. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια, κατέληξα στην πρόταση του Epsilon που μου φάνηκε πιο συμφέρουσα. Είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις δύο πλευρές ότι μιλάω και με άλλο κανάλι. Ούτε είχα κάποιο συμβόλαιο να με δεσμεύει. Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon TV, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, αφού είχα υπογράψει, το ανακοίνωσα.

Τελικά «μήλον της Έριδος»; Σε ρωτάω γιατί έτσι ποσταρίστηκε το θέμα στην πλειονότητα των σάιτ…

Καμία σχέση. Αν εγώ είμαι «μήλον της Έριδος» τι να πουν παρουσιάστριες που είναι χρόνια στην τηλεόραση και θα τις ήθελαν όλα τα κανάλια; Απλώς στο ίντερνετ γράφεται καμιά φορά κάτι παραπάνω ή παρουσιάζεται πιο σημαντικό απ’ ότι είναι. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν νιώθω έτσι. Δόξα τω Θεώ δεν την έχω ψωνίσει ακόμα.

Ισχύει πως υπήρχε προγραμματισμένο δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 στο οποίο δεν πήγες ποτέ;

Είχε κανονιστεί ένα κάστινγκ, στο οποίο είχα όμως ενημερώσει ότι δεν θα πάω. Δεν είναι ότι με περίμεναν και δεν εμφανίστηκα ποτέ. Σε καμία περίπτωση.

Στεναχωρήθηκες με όσα συνέβησαν και όσα γράφτηκαν; Και σε ρωτάω γιατί την ίδια μέρα που υπήρξε διαρροή από τον ΑΝΤ1 πως δεν συνεχίζετε μαζί γράφτηκε πως αποχώρησες και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου.

Δεν είναι και ότι καλύτερο να γράφουν για σένα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αν στεναχωριέμαι γιατί κάπου κάτι γράφτηκε, τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι σοβαρό; Όσον αφορά τον Ρυθμό, παραμένω εκεί και κάνω καθημερινά την εκπομπή 14:00 με 16:00. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθώ από το ραδιόφωνο. Δεν έκανα κάτι κακό.

Θέλω να μου πεις πώς ήρθε η πρόταση από το Epsilon TV και τι ήταν αυτό που σε έκανε να την αποδεχθείς.

Μίλησα με τους ανθρώπους του καναλιού, κάναμε δύο ραντεβού και συμφωνήσαμε. Το Epsilon TV είναι σε φάση ανανέωσης του προγράμματός του και επενδύει σε καινούργια πρόσωπα. Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και τον χειμώνα. Οπότε επέλεξα αυτό που θεώρησα καλύτερο.