Η Μαίρη Χρονοπούλου στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση των τελευταίων ετών

Μαίρη Χρονοπούλου

"Δεν έχω την στόφα της star. Δεν ήμουν το ιδεώδες του Ρωμιού", λέει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η γυναίκα μύθος του ελληνικού σινεμά, ξεφυλλίζει το βιβλίο της ζωής της το μήνα των γενεθλίων της, στο περιοδικό DOWN TOWN που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Ποζάρει στον φακό του Κοσμά Κουμιανού και εξομολογείται για όλα στην Βένια Καραγιάννη…

Μαίρη Χρονοπούλου

Το σπίτι της είναι χτισμένο ψηλά στα βουνά της Παιανίας, στον αριθμό 10. Η Μαίρη Χρονοπούλου τον επέλεξε γιατί είναι ο αγαπημένος της αριθμός, καθώς της θυμίζει το ομώνυμο βιβλίο του Μιχάλη Καραγάτση.

Όταν την ακούς να μιλάει, καταλαβαίνεις ότι τελικά κάποιοι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία δεν είναι τυχαίες προσωπικότητες.

Έχοντας αφεθεί στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου, η Μαίρη Χρονοπούλου πραγματοποιεί την πιο ανατρεπτική της φωτογράφιση των τελευταίων ετών, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Μαίρη Χρονοπούλου

«Ζούσα πολύ άνετα αλλά δεν έχω κάνει χρήματα. Όλα μου τα σπίτια τα έδωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Σιχαίνομαι την ιδέα από μια ηλικία και πάνω να έχει κανείς τίτλους ιδιοκτησίας. Η ύλη κι εγώ έχουμε γεννηθεί σε διαφορετικά φέουδα. Άσε που πιστεύω ότι χέρι που δίνει δεν μένει ποτέ άδειο. Δεν στερήθηκα, έζησα πλούσια και γεμάτα τα χρόνια μου. Ταξίδεψα πολύ, έζησα σε ωραία σπίτια, ντύθηκα με υψηλή ραπτική, ό,τι ήθελα το έκανα. Είμαι ξέχειλη από εμπειρίες, αναμνήσεις, αισθήσεις, αισθήματα», λέει χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου

«Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή. Όταν είχα το τροχαίο σταμάτησα το θέατρο, έκανα μια αποτυχημένη εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη. Μετά το ατύχημα με πήγαν στο νοσοκομείο με ανακοπή, εννέα μέρες με κρατάγανε τα μηχανήματα. Μετά κάηκα. Και πέρυσι ήμουν σε βαρύ κώμα. Δεν το πιστεύω πως συνήλθα. Πήγα πολλές φορές στο θάνατο και γύρισα. Ένας φίλος μου μού είπε ότι ο Δημιουργός με άφησε να ζήσω για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω ποιος είναι, ακόμα τον ψάχνω», εκμυστηρεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι γεμάτη από εμπειρίες. Υπάρχει κάτι που της λείπει; «Κάτι μου λείπει αλλά δεν μπορώ να το πω, είναι το μυστικό μου. Μου έχει δώσει αρκετά η ζωή, ας πάρει και κάτι πίσω, δε βαριέσαι», λέει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε τη φωτογράφιση της σπουδαίας ηθοποιού, στο περιοδικό DOWN TOWN που κυκλοφορεί.