Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο

Μαίρη Χρονοπούλου

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η Μαίρη Χρονοπούλου επιθυμεί να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι.

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο, έπειτα από δύο δεκαετίες, για να πάρει μέρος στην παράσταση “Η Αυλή των Θαυμάτων”. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της “χρυσής” εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είπε το μεγάλο “ναι” και θα τη δούμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε, αν και πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της. Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τη Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Ήταν παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, όταν έγινε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου “Σωτηρία”, έχοντας φριχτούς πόνους σε όλο το σώμα της και βαρύ βήχα. Η ίδια πίστεψε στην αρχή ότι έχει κολλήσει κορονοϊό, όμως το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε τη διέψευσε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της και μερικές ημέρες αργότερα, όταν πια ήταν καλά, επέστρεψε στο σπίτι της.