Η Λουκία Πιστιόλα αναπολεί το σίριαλ «Εκείνες κι εγώ»

Λουκία Πιστιόλα

Όσα είπε η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα για τον Γιάννη Μπέζο.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Λουκία Πιστιόλα στο Gala και την δημοσιογράφο Πηνελόπη Μασούρη. Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ, «Έξαψη» γύρισε, μάλιστα, μέσα σε όλα στο επιτυχημένο «Εκείνες κι γω».

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τα γυρίσματα του «Εκείνες κι εγώ», αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι η γενναιοδωρία του Γιάννη. Σε όλα τα επίπεδα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος είναι γενναιόδωρος, υποστηρικτικός. Φίλος με κεφαλαίο Φ. Και εντός και εκτός σκηνής».

«Όσο για την Έξαψη η χαρά μου είναι η συνάντηση με παλιούς, αγαπημένους συνεργάτες. Τον Βασίλη, τον Γιάννη Δασκαλοθανάση, τα παιδιά του συνεργείου, τον Κώστα Κάππα, τον Νίκο Πουρσανίδη και συναδέλφους που δεν είχα δουλέψει μαζί τους αλλά θαύμαζα και εκτιμούσα» πρόσθεσε η ηθοποιός για το σίριαλ του MEGA. «Αν το αποτέλεσμα μιας παράστασης στο θέατρο έγκειται στην καλή χημεία και συνεργασία των ηθοποιών επί σκηνής, στην τηλεόραση υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που στηρίζει τον ηθοποιό και από αυτούς εξαρτάται, εν πολλοίς, η καλή ή κακή απόδοση του ρόλου του. Είναι οι κρυφοί ήρωες του κάθε συνεργείου που πάντα ευχαριστώ για τον κόπο τους μέσα από την καρδιά μου».