Η Κυριακή Τσανικίδη απολαμβάνει την πισίνα με το πιο αποκαλυπτικό της μπικίνι

Κυριακή Τσανικίδη

"Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζω να περνάω, προσπαθώ να είμαι δυνατή" εξομολογείται η Κυριακή Τσανικίδη.

Δυόμιση μήνες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, η Κυριακή Τσανικίδη θέλησε να επανέλθει με αισιοδοξία στα social media και στην τακτική επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Για αυτό και το απόγευμα της Τρίτης, η καλλονή πρώην παίκτρια του Power of love προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κυριακή Τσανικίδη επέλεξε να μοιραστεί δυο στιγμιότυπα από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στη Μύκονο όπου κλέβουν την παράσταση το μικροσκοπικό της μπικίνι και η εντυπωσιακή της σιλουέτα στο νερό. Αυτήν όμως ακολούθησε μια ανάρτηση εξηγώντας την συναισθηματική της κατάσταση.

«Με βλέπεις να χαμογελάω. Ξέρεις είναι εκείνο το χαμόγελο ίσα ίσα για να βγει η φωτογραφία. Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζω να περνάω. Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Θέλω να γράψω πολλά ακόμα. Μα δε θα γράψω. Ούτε θα σας ζαλίσω με αυτά που περνάω. Το μόνο που θέλω είναι να σας μεταφέρω τη θετική μου ενεργεία και την πιο σημαντική ευχή. Αυτή της υγείας» γράφει χαρακτηριστικά η Κυριακή Τσανικίδη στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει την πλέον δροσερή της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Τα υποστηρικτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήρθαν να δώσουν χαρά, ξανά, στην Κυριακή Τσανικίδη!