Η Κωνστανίνα Σπυροπούλου έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ερωτευμένη ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλάι στον Βασίλη Σταθακωστόπουλο!

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην προσωπική της ζωή καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθακωστόπουλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και ενάμισι μήνα δίχως ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση από κάποια από τις δύο πλευρές.

Αν και γνωρίζονταν εδώ και αρκετά χρόνια, αφού κινούνται στους ίδιους κύκλους, μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον ερωτικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Κ. Μανταγάρη και Ν. Κώτσου στη Real life, η σπίθα άναψε όταν, μετά την καραντίνα, βρέθηκαν να γυμνάζονται στο ίδιο γυμναστήριο. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, έκανε αμέσως τις κινήσεις που έπρεπε προκειμένου να τη φέρει πιο κοντά του και μάλλον τα κατάφερε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του Βασίλη στην Γλυφάδα. Η παρουσιάστρια νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της έρωτα, τον οποίο έχουν ήδη γνωρίσει πρόσωπα από την οικογένειά της.