Η Κέλλυ Κελεκίδου παίρνει, για πρώτη φορά, θέση στους «τριγμούς στη σχέση με τον Νίκο Κουρκούλη»

Κέλλυ Κελεκίδου

"Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού" ξεκαθαρίζει, μέσα σε όλα, η Κέλλυ Κελεκίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγο της, Νίκο Κουρκούλη και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν κατά καιρούς να έχουν προβλήματα και τριγμούς στην καθημερινότητα.

«Δεν ακούει πάντα ο ένας τον άλλον, γιατί είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον σε διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα» ξεκαθαρίζει η Κέλλυ Κελεκίδου για τον αγαπημένο της σύζυγο, Νίκο Κουρκούλη.

Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ’ έκανε να τρομάξεις;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω «πάντα», λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύεις ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Το πότε, το αν και το ίσως είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.

Αναφέρομαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγο σου.

Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.

Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν’ αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι.

Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντι σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζεις πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις… φεύγεις.

Χρειάστηκε ποτέ να δώσεις εξηγήσεις στα παιδιά σου για κάποιες δηλώσεις σου στη σημοδιότητα;

Όχι, γιατί δεν έγινε ποτέ κάτι που να μ’ ενοχλήσει ή να ενοχληθούν τα παιδιά. Δεν ασχολούμαι, γιατί όταν ξέρεις πως είσαι μέσα στο σπίτι σου… έπειτα ούτε και τα παιδιά έχουν ανασφάλεια για να ρωτήσουν κάτι.