Η Κάτια Ταραμπανκό ξεκαθαρίζει πως δεν είναι «σκύλα» και… βλέπει τον νικητή του GNTM

Κάτια Ταραμπανκό

"Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα, βγαίνοντας από το παιχνίδι" σημειώνει η Κάτια Ταραμπανκό στο Down Town!

Στο Down Town μίλησε η Κάτια Ταραμπανκό με αφορμή την ένταξη της σε εβδομαδιαία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο GNTM ενώ εξέφρασε τη γνώμη της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας του STAR!

«Στο GNTM ήμουν, ξεκάθαρα, η «Κακία», η «Σκύλα», η «Ψωνάρα. Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα, βγαίνοντας από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπανκό μιλώντας στο Down Town και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα.

Υπήρχε κάποιο θετικό σχόλιο που διάβασες;

Όμορφη, αλλά σκατένιος χαρακτήρας. Στην αρχή με πήρε από κάτω αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν πάτησα επί πτωμάτων για να κερδίσω, Προσπάθησα με στοχοπροσήλωση – και φυσικά με την αξία μου.

Από το φετινό GNTM 3 ξεχωρίζεις κάτι;

Το έχω παρακολουθήσει λίγο. Έχει ενδιαφέρον το concept «αγόρια – κορίτσια». Περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι, πως θα είναι οι δοκιμασίες κλπ. Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζω σίγουρα τον Ηρακλή και την κοπέλα με την τσιγγάνικη καταγωγή, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. Μου αρέσει, επίσης, η Ζενεβιέβ στη θέση του κριτή και ανυπομονώ να δω πως ένας άντρας, ο Γιώργος Καράβας θα κοουτσάρει κορίτσια.