Η Κατερίνα Παναγοπούλου εξομολογείται – «Δεν ήξερα πόσο γρήγορα θα βρω πατήματά στο MEGA»

Κατερίνα Παναγοπούλου

Απολογισμό τηλεοπτικής σεζόν κάνει η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων για τη φετινή σεζόν παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ του Σαββάτου 7 Αυγούστου στο MEGA. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού θέλησε, μάλιστα, να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παναγοπούλου προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό της τρέχουσας τηλεοπτικής χρονιάς η οποία ήταν και η πρώτη της στο MEGA.

«Τελευταίο δελτίο της σεζόν και έναρξη της καλοκαιρινής άδειας με μικρή καθυστέρηση λόγω των εφιαλτικών πυρκαγιών. Και να λοιπόν που κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν στο MEGA» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ανάρτηση της. «Ήταν τέτοιες μέρες πέρσι όταν συζητούσα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού για την μεταγραφή από το Star και νιώθω σαν να ήταν χθες. Θυμάμαι όταν τελικά δώσαμε τα χέρια πόση προσμονή είχα για να ξεκινήσω, αλλά και ένα μικρό άγχος για το περιβάλλον που θα συναντούσα. Φύσει και θέσει κλειστό παιδί δεν ήξερα πόσο γρήγορα θα βρω τα πατήματά μου».

«Φεύγοντας σήμερα από το κανάλι σκεφτόμουν όσα συνέβησαν φέτος και ένιωσα χαρούμενη που τελικά μπήκα σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και γνώρισα κάποια υπέροχα παιδιά, εκπληκτικούς συνεργάτες και αξιόλογους επαγγελματίες. Το συνειδητοποίησα σήμερα όταν τους αποχαιρετούσα φεύγοντας για διακοπές και έρχονταν να με χαιρετήσουν με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο. Σε μόλις μια σεζόν νιώθω ότι απέκτησα νέους φίλους που μαζί γελάμε, παλεύουμε για το καλύτερο και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

«Γιατί τελικά πάνω από όλα μετράνε οι άνθρωποι που συναντάμε και όσα καταφέρνουμε να χτίσουμε μαζί. Να έχουμε ένα όμορφο και λιγότερο μαύρο καλοκαίρι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.