Η Κατερίνα Γερονικολού μάς πιάνει στα… δίχτυα της με το αποκαλυπτικό της μπικίνι

Κατερίνα Γερονικολού

Φωτιά και λάβρα, στα λευκά, η Κατερίνα Γερονικολού!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά η Κατερίνα Γερονικολού μιας και αγαπήθηκε ιδιαιτέρως η αισθηματική κομεντί που πρωταγωνιστούσε για δυο σεζόν στην ΕΡΤ. Σήμερα, καλλονή ηθοποιός φροντίζει να γεμίζει μπαταρίες με ήλιο και θάλασσα τόσο εκτός όσο και εντός της Αττικής.

Διατηρώντας μάλιστα συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Γερονικολού έχει ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία με τις δροσερές της δημοσιεύσεις. Αυτό ακριβώς έμελλε άλλωστε να κάνει και το απόγευμα του Σαββάτου.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μελαχρινή πρωταγωνίστρια θέλησε να δημοσιεύσει δυο εικόνες όπου και ποζάρει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ πάνω σε ένα ιστιοφόρο. Τον πρώτο λόγο σε αυτές, όμως, έχουν το αποκαλυπτικό της μπικίνι και η καλλίγραμμη βεβαίως σιλουέτα της.

«Τελευταία μέρα των διακοπών» γράφει στη λεζάντα και εύλογα προκαλείται… πανικός για την Κατερίνα Γερονικολού στα σχόλια της νέας της ανάρτησης στο Instagram