Η Κατερίνα Δαλάκα απαντά για τον Ντάνο και την καρδιά με το “Ν” που χάραξε στην άμμο!

Κατερίνα Δαλάκα

«Δεν θέλω να γίνω γνωστή και να μπω στο χώρο της τηλεόρασης. Δεν μου αρέσει ο χώρος της showbiz».

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συνέντευξη στο Gala του Πρώτου Θέματος και την Αφροδίτη Γραμμέλη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αναγνωρισιμότητα που έχει μετά το Survivor, για τον Ντάνο, αλλά και για το τι σημαίνει το “Ν” και η καρδιά που χάραξε στην άμμο.

«Επιστρέφω εκεί που ήμουν προτού πάω στο παιχνίδι. Γελάω που με αναγνωρίζει τόσος κόσμος. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από τη ζωή μου, δεν θέλω να γίνω γνωστή και να μπω στο χώρο της τηλεόρασης. Δεν μου αρέσει ο χώρος της showbiz. Θέλω να μείνω προσηλωμένη στον στόχο μου και την ηρεμία μου. Θέλω να έρχονται να με βλέπουν στους αγώνες στα γήπεδα και όχι στην τηλεόραση», λέει για την αναγνωρισιμότητα.

Όσον αφορά την περίφημη καρδιά που χάραξε στην άμμο με ένα κεφαλαίο “Ν” και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι παραπέμπει στον Ντάνο, η Κατερίνα Δαλάκα απαντά: «Είναι το αρχικό του ονόματος μιας θείας μου που πέθανε ένα χρόνο πριν από καρκίνο».

Την πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να την συγχαρεί που έφτασε μέχρι τον τελικό; «Δεν με πήρε ακόμη, ούτε κι εγώ έχω προλάβει, γιατί τρέχω όλη μέρα, αλλά λογικά κάποια στιγμή θα μιλήσουμε».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!