Η Josephine σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Καταλάβαινα πως οι γονείς μου δεν ήθελαν να είναι μαζί»

Josephine

"Ήμουν 7 ετών, κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία όταν χωρίζουν οι γονείς του" εξομολογήθηκε η Josephine στη νέα της συνέντευξη.

Με αφορμή τις επερχόμενες καλοκαιρινές της εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, η Josephine έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Σε αυτήν, ωστόσο, η εκρηκτική ποπ σταρ θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο μιλώντας από καρδιάς για την διαχείριση στο διαζύγιο των γονιών της.

Πόσο ήσουν όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς σου;

Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί. Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δυο γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολλοί νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 χρονών. Αλλά τον έβλεπα συνέχεια.

Έχεις και δυο ετεροθαλή αδέλφια.

Ναι. Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δυο χρόνια αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδελφός μου, Ερρίκος, που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Οι τρεις μας είμαστε πολύ αγαπημένοι. Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέλφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους.

Πηγή εικόνας: NDP Photo