Η Ιωάννα Μπέλλα άναψε φωτιές στη Μύκονο με τη διαφάνεια και το κορμί της

Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα, πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, πόζαρε με το κυπαρισσένιο παράστημα και την περίσσια θηλυκότητα της στον φακό...

“Κλικ” σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το Cavo Tagoo, για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία συνδύασε διακοπές και δουλειά στο νησί των Ανέμων. Η Σταρ Ελλάς 2018 ήταν η πρωταγωνίστρια φωτογράφισης που πραγματοποιήθηκε στην VIP σουίτα των €15.000 την ημέρα, στην οποία έχουν φωτογραφηθεί πολλά μοντέλα παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Izabel Goulart.

Η Ιωάννα Μπέλλα, πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, πόζαρε με το κυπαρισσένιο παράστημα και την περίσσια θηλυκότητα της στον φακό του Θέμη Ιακωβίδη, ο οποίος μετράει 25 χρόνια στον χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας με αμέτρητες συνεργασίες με fashion designers και με παράσημο την ανακήρυξη τού ως ένας από τους καλύτερους φωτογράφους του 1996 από το γαλλικό περιοδικό PHOTO.

Το 24χρονο μοντέλο έντυσε ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης, οι δημιουργίες του οποίου έφτασαν κατευθείαν από την μπουτίκ Atelier που διατηρεί στην οδό Κούζη Γεωργούλη 25 στην Χώρα της Μυκόνου. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης βρέθηκαν ο γνωστός παπαράτσι Νίκος Ζώτος και ο Mr Mykonos Live TV Πέτρος Νάζος, ο οποίος με την κάμερα εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό. Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Ιωάννας Μπέλλα στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Πηγή: mykonoslive.tv